Všechny recepty : Masové pokrmy : Asijská kuchyně : Velmi jednoduchý :

Rýže na čínský způsob

Rýže se slaninou, hráškem, fazolovými lusky a vejci, posypaná šalotkou


Čas přípravy: 25 min
Počet porcí: 4 porce
Kalorie: 796 / 1 porce
Kalorie: 312 / 100 g
Zobrazit podrobné nutriční hodnoty :

Recept online: Rýže na čínský způsob: Rýže se slaninou, hráškem, fazolovými lusky a vejci, posypaná šalotkou


DDM (GDA) - doporučené denní množství energie a živin pro průměrného člověka (denní příjem 2000 kcal): Rýže na čínský způsob

Potřebujete potraviny:
Cibule šalotka: 6 ks (nakrájená na kolečka)
Rýže bílá: 250 g (dlouhozrnná)
Hrášek zelený: 125 g (rozmrazený)
Fazolové lusky: 125 g (uvařené, nakrájené)
Vejce: 2 ks (rozšlehaná)
Slanina anglická: 60 g (nakrájená na kostičky)
Olej slunečnicový: 3 polévkové lžíce
Sůl
Pepř

Potřebujete náčiní:
Pánev hluboká
Velký kastrol

Postup přípravy:
Krok 1: Rýži vaříme asi 15 min v osolené vodě.

Krok 2: Na pánvi rozehřejeme olej a vyškvaříme slaninu.

Krok 3: Přidáme uvařenou rýži a hrášek, vše smažíme společně za stálého míchání ca. 5 min.

Krok 4: Přidáme vejce a fazolové lusky a dále mícháme, dokud vejce neztuhnou.

Krok 5: Ochutíme, ozdobíme cibulkou a ihned podáváme.

Vytisknout recept :

Recepty a kuchařka online. Rady a tipy při vaření :






Podpořte nás · Kontakt· Kniha návštěv · RoboStav
Copyright (c) 2024 by CELÝSVĚT. Všechna práva vyhrazena!
Kontaktní e-mail: celysvet(zav)email.cz



IQ test online

Recepty online

Hry online

Test Jasnovidce

Výukový slovník English
Svátek má  1.svátek vánoční, zítra Štěpán / 2.svátek vánoční